Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, όταν ξέσπασε φωτιά σε κοντέινερ εντός των εγκαταστάσεων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κοντέινερ μέσα στο ΠΡΟΚΕΠΑ Αμυγδαλέζας (Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών). Η φωτιά κινητοποίησε άμεσα τις αρμόδιες δυνάμεις, ωστόσο τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο πριν επεκταθεί σε άλλους χώρους της δομής.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, ενώ οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς, ενώ η κατάσταση στο κέντρο κράτησης φαίνεται να έχει ομαλοποιηθεί. Οι έρευνες για τα αίτια του περιστατικού βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο