Νέα έρευνα ζητάει η ανακρίτρια για τη φωτιά στην Πάτρα.
Σύμφωνα με τον Alpha, η ανακρίτρια ζητάει διενέργεια νέας αυτοψίας για τη φωτιά κοντά στο Γηροκομείο από κλιμάκιο αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής.
Ζητάει να αποδοθεί «ιδιαίτερη έμφαση» στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τις δύο εστίες φωτιάς. Στην αυτοψία οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής είχαν αποφανθεί πως η εστία σε οικόπεδο στην οδό Τρύφωνος όπου είχε μπει ο 25χρονος οφείλεται σε κηλίδωση, σε μεταφερόμενες καύτρες και όχι σε εμπρησμό.
Το βίντεο με τη φωτιά που κυκλοφόρησε δείχνει ένα σημείο μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από αυτό όπου ήταν ο 25χρονος. Ζητάει να απλώσουν την έρευνα σε όλες τις εστίες, με έμφαση τις δύο που φάνηκαν στο βίντεο.
Ο 25χρονος και ο 21χρονος φίλος του που έχουν κριθεί προφυλακιστέοι εμμένουν πως βρίσκονταν στο σημείο εθελοντικά προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσβεσή της.