Φωτιά στον Ωρωπό: Σύλληψη 72χρόνου μελισσοκόμου για εμπρησμό από αμέλεια - iefimerida.gr

Φωτιά στον Ωρωπό: Σύλληψη 72χρόνου μελισσοκόμου για εμπρησμό από αμέλεια

μελισσια
Μελίσσια, φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 72χρονου προχώρησε η Πυροσβεστική για τη μεγάλη φωτιά, που εκδηλώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, στον Ωρωπό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ύποπτος φέρεται να έκανε μελισσοκομικές εργασίες και να προκάλεσε από αμέλεια την πυρκαγιά που έκαιγε σχεδόν μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Ωρωπός: Ο 72χρονος παραπέμπεται στον εισαγγελέα -Κατηγορείται για εμπρησμό και αμέλεια

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνταξιούχος αγρότης που είναι κάτοικος της περιοχής που εκδηλώθηκε η φωτιά, δηλαδή του Ασπροχωρίου, σήμερα παραπέμπεται στον εισαγγελέα με κατηγορίες σε βάρος του αφορούν εμπρησμό από αμέλεια.

To απόγευμα της Τετάρτης ο 72χρονος αγρότης έκαν

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, όμως φαίνεται ότι οι πυροσβέστες από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έχουν στοιχεία και μαρτυρίες σε βάρος του.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του και να ισχυρίζεται ότι τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, γύρω στις 5 το απόγευμα, βρισκόταν στο σπίτι και όχι στα μελίσσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ