Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη -Καίει δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου στο ρέμα Ειρήνη, ήχησε το 112 - iefimerida.gr

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη -Καίει δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου στο ρέμα Ειρήνη, ήχησε το 112

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη
Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη / evros-news.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά ξέσπασε σε ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο στο ρέμα Ειρήνη του Μαΐστρου, δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το evros-news.gr, πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την περιοχή και είναι ορατοί από όλη την Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονη ανησυχία στους κατοίκους.

Ισχυρές πυροσβεστικής δυνάμεις στο σημείο

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 16 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και εθελοντές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην προσπάθεια κατάσβεσης συνδράμουν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης μηχανήματα έργου και υδροφόρες των ΟΤΑ.

Ήχησε το 112 -«Απομακρυνθείτε προς Αλεξανδρούπολη»

Οι Αρχές προχώρησαν σε ενεργοποίηση του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 για την άμεση ενημέρωση των πολιτών.

Όσοι βρίσκονται στην περιοχή Μαΐστρος καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα προς την Αλεξανδρούπολη και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των Αρχών για την ασφάλειά τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Αλεξανδρούπολη 112
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ