Φοινικούντα: Σε συμπληρωματική απολογία οι δύο 22χρονοι για το φονικό στο κάμπινγκ -Ερωτήματα για το ποιος πυροβόλησε - iefimerida.gr

Φοινικούντα: Σε συμπληρωματική απολογία οι δύο 22χρονοι για το φονικό στο κάμπινγκ -Ερωτήματα για το ποιος πυροβόλησε

The 68-year-old campsite owner
Ο 68χρονος ιδιοκτήτης του κάμπινγκ στη Φοινικούντα

Να απολογηθούν συμπληρωματικά για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ της Φοινικούντας τον περασμένο Οκτώβριο καλούνται σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida οι δύο 22χρονοι που έχουν προφυλακιστεί ως ο φυσικός αυτουργός και ο συνεργός του εγκλήματος.

Ωστόσο στο διάστημα που μεσολάβησε συνελήφθη και προφυλακίστηκε ως ηθικός αυτουργός ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και δύο φιλικά του πρόσωπα.

Ερωτήματα για το ποιος πυροβόλησε

Κατά την ανακριτική διαδικασία προέκυψαν ερωτήματα για το ποιος από τους δύο νεαρούς τελικά πάτησε τη σκανδάλη με αυτόν που έχει κατηγορηθεί ως δράστης να δηλώνει από την πρώτη στιγμή οτι δεν μπήκε στο κάμπινγκ το μοιραίο βραδύ. Υπενθυμίζεται ότι νεκρός έπεσε ο 68χρονος ιδιοκτήτης του κάμπινγκ, καθώς και ο 60χρονος επιστάτης.

Η ανακρίτρια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει καλέσει διαδοχικά τους δύο νεαρούς για αύριο Σάββατο (10/1), ωστόσο δεν αποκλείεται ο ένας ή και οι δύο να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις συμπληρωματικές τους απολογίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοινικουντα φονικό κάμπινγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ