Φοινικούντα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο συνέταιρος του επιχειρηματία - iefimerida.gr

Φοινικούντα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο συνέταιρος του επιχειρηματία

The 68-year-old campsite owner
Ο 68χρονος ιδιοκτήτης του κάμπινγκ στη Φοινικούντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο συνέταιρος του επιχειρηματία που παραδόθηκε και συνελήφθη για την υπόθεση δολοφονίας της Φοινικούντας.

Στον 30χρονο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, απαγγέλλονται κατηγορίες για συνέργεια στην διπλή δολοφονία. Ο συλληφθείς αναμένεται να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί.

Εις βάρος του 30χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα τη χρονική στιγμή που βγήκε το ένταλμα για τον ανιψιό και τον επιχειρηματία, ωστόσο, βρισκόταν στη Γερμανία σε προγραμματισμένο ταξίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ