Τραγωδία στην Ευρυτανία: Νεκρός 63χρονος -Καταπλακώθηκε από έλατο σε υλοτομικές εργασίες - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Ευρυτανία: Νεκρός 63χρονος -Καταπλακώθηκε από έλατο σε υλοτομικές εργασίες

Πρέβεζα
Φωτογραφία Αρχείου: © Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε 63χρονος στο Κρίκελλο Ευρυτανίας, όταν καταπλακώθηκε από έλατο κατά τη διάρκεια υλοτομικών εργασιών στην περιοχή Κοκάλια.

Σύμφωνα με τα evrytanikanea, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με πολλαπλά σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 63χρονος πατέρας δύο παιδιών και μέλος του Δασικού Συνεταιρισμού Κρικέλλου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του έγινε κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών στην περιοχή. Μάλιστα, φέρεται να ετοιμαζόταν να βγει στη σύνταξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευρυτανία 63χρονος νεκρός Έλατο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ