Εύβοια: Συνελήφθη 70χρονος για την πρώτη φωτιά του καλοκαιριού - iefimerida.gr

Εύβοια: Συνελήφθη 70χρονος για την πρώτη φωτιά του καλοκαιριού

Έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής σε πυρκαγιά στην Εύβοια
Έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής σε πυρκαγιά στην Εύβοια / Φωτογραφία: eviaonline
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι Αρχές στην Εύβοια ο οποίος είχε ανάψει φωτιά για να κάψει κλαδιά σε ελαιώνα η οποία επεκτάθηκε γρήγορα λόγω του ανέμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online ένας 70χρονος είναι ο υπαίτιος της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Αλμυροπόταμου στο Δήμο Καρυστίας.

Εύβοια: Έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής

Ο συλληφθέντας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με βάση τη δικογραφία που σχηματίστηκε.

Στο σημείο της πυρκαγιάς που λίγο έλειψε να λάβει απειλητικές διαστάσεις έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις του Αλιβερίου και της Καρύστου που κατάφεραν γρήγορα να περιορίσουν και τελικά να τη σβήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά πυρκαγιά Εύβοια Πυροσβεστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ