Έξοδος Πάσχα: 32.000 τροχονομικές παραβάσεις στους δρόμους - Ήπιαν και έτρεξαν οι Έλληνες - iefimerida.gr

Έξοδος Πάσχα: 32.000 τροχονομικές παραβάσεις στους δρόμους - Ήπιαν και έτρεξαν οι Έλληνες

μπλόκα τροχαίας
Ρεκόρ τροχονομικών παραβάσεων σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας βεβαίωσαν χιλιάδες παραβάσεις τις τελευταίες μέρες, με την υπερβολική ταχύτητα να αποτελεί το πιο δημοφιλές «ατόπημα» των οδηγών.

Αυξημένα μέτρα τροχαίας εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα (15 - 25 Απριλίου 2022), στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ