Σε εξέλιξη η έξοδος για το Πάσχα -Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα ΚΤΕΛ, παρά τις αυξήσεις στα εισιτήρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε εξέλιξη η έξοδος για το Πάσχα -Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα ΚΤΕΛ, παρά τις αυξήσεις στα εισιτήρια [εικόνες]

Το 100% αγγίζει η πληρότητα στα ΚΤΕΛ για την έξοδο του Πάσχα
Το 100% αγγίζει η πληρότητα στα ΚΤΕΛ για την έξοδο του Πάσχα
ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ
Ειρήνη Μιλή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων ενόψει Πάσχα, καθώς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Η Μεγάλη Πέμπτη -όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος- είναι η ημέρα αιχμής, αφού οι περισσότεροι πολίτες εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για να γιορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα στην επαρχία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα ΚΤΕΛ, παρά τις αυξήσεις στα εισιτήρια

Πάρα τις αυξήσεις στα εισιτήρια (10% πιο ακριβά σε σχέση με πέρσι), στο σταθμό του Κηφισού, αλλά και των Λιοσίων η πληρότητα στα λεωφορεία αγγίζει το 100%, με αποτέλεσμα οι διοικήσεις των ΚΤΕΛ να έχουν ήδη προσθέσει έκτακτα δρομολόγια (ανάμεσα στα προγραμματισμένα) με σκοπό να καλύψουν και να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Παράλληλα, η Τροχαία βρίσκεται σε όλα τα σημεία γύρω από τους σταθμούς ΚΤΕΛ για την ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων αλλά και της κίνησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο των εκδρομέων για το Πάσχα στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάσχα ΚΤΕΛ έξοδος Πάσχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ