Σοκ στα Εξάρχεια: 37χρονος από τη Συρία αποπειράθηκε να βιάσει 22χρονη στη Σόλωνος - iefimerida.gr

Σοκ στα Εξάρχεια: 37χρονος από τη Συρία αποπειράθηκε να βιάσει 22χρονη στη Σόλωνος

Σέρρες, περιπολικό
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΑΤΙΑ ΝΙΑΚΑΡΗ

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία 22χρονη κοπέλα το βράδυ της Παρασκευής (25/4) στην περιοχή των Εξαρχείων, όταν έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα, στις 22:35 βρισκόταν στην συμβολή των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη, όταν ο δράστης της επιτέθηκε.

Την έριξε στο έδαφος, προσπάθησε να την γδύσει

Πρόκειται για έναν 37χρονο από την Συρία, ο οποίος της επιτέθηκε, αρπάζοντας την με την βία και στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος, προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα και να την βιάσει.

Δύο φίλες της άτυχης κοπέλας προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τον δράστη και ζήτησαν βοήθεια από περαστικούς. Τελικά, δύο νεαροί κατάφεραν να απομακρύνουν τον 36χρονο από την κοπέλα και να τον ακινητοποιήσουν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στο τμήμα ασφαλείας Εξαρχείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξάρχεια απόπειρα βιασμού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ