Εργατικό ατύχημα στο Ηρώδειο: Εργαζόμενος έπεσε από ύψος - iefimerida.gr

Εργατικό ατύχημα στο Ηρώδειο: Εργαζόμενος έπεσε από ύψος

ηρωδειο απο ψηλα
Ηρωδειο / Φωτογραφία Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε, την Πέμπτη, στο Ηρώδειο, όπου εργαζόμενος έπεσε από ύψος ενώ ήταν ανεβασμένος σε σκάλα.

Το εργατικό ατύχημα έγινε στο Ηρώδειο, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την προετοιμασία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών.

Σε επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος ζητά «να υπάρξει ένα σύγχρονο, λειτουργικό και θεσμικά κατοχυρωμένο πλαίσιο ασφαλούς λειτουργίας στους χώρους θεάματος ακροάματος, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών γυρισμάτων κι ενός ελεγκτικού πλαισίου το οποίο θα συμβάλει καθοριστικά στην πρόληψη συμβάντων που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των εργαζομένων, των καλλιτεχνών και του κοινού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηρώδειο εργατικό ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ