Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Τμημάτων του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ άσκησε αυτεπάγγελτη πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου.
Η έρευνα αφορά το μπουκάλι με νερό που πέταξε στον συνήγορο προς υποστήριξη της κατηγορίας Ιωάννη Απατσίδη μέσα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου δικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα.
Μετά τη ρίψη του μπουκαλιού με νερό στον κ. Απατσίδη από τον συνήγορο υπεράσπισης του 39χρονου κατηγορουμένου έγινε προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ωστόσο, μετά την επανάληψη της διαδικασίας η ένταση συνεχίστηκε.
Ο πρόεδρος, Σωτήρης Φέλιος, αναμένει να διαβιβάσει το δικαστήριο τα πρακτικά της δίκης ή έκθεση-αναφορά για όσα διαδραματίστηκαν κατά την επίμαχη ακροαματική διαδικασία της δίκης.
Ακόμη, ο κ. Φέλιος, αφού παραλάβει τα πρακτικά ή την έκθεση από το δικαστήριο, θα ερευνήσει εάν έχουν διαπραχθεί και άλλα πειθαρχικά αδικήματα από άλλον δικηγόρο κατά την επίμαχη συνεδρίαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.