Επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Δημήτρη Βαρτζόπουλου -ΝΔ: «Φασιστική ενέργεια θρασύδειλων τραμπούκων» - iefimerida.gr

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Δημήτρη Βαρτζόπουλου -ΝΔ: «Φασιστική ενέργεια θρασύδειλων τραμπούκων»

Επίθεση του Ρουβίκωνα
Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Υγείας, αρμόδιου για θέματα ψυχικής υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας.

Αναλυτικότερα, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πήγαν έξω από το γραφείο, έγραψαν με μπογιά το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τις δημόσιες δομές απεξάρτησης και ψυχικής υγείας» και πέταξαν τρικάκια.

Με αυτόν τον τρόπο διαμαρτύρονται για το περσινό νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία, που όπως καταγγέλλουν, «αποτελεί καταστροφή για την ψυχική φροντίδα των εξυπηρετούμενων, διάλυση για τις δημόσιες δομές για τις εξαρτήσεις και κόλαφο για την δημόσια ψυχική υγεία γενικότερα».

ΝΔ: «Μια ακόμα φασιστική ενέργεια των θρασύδειλων τραμπούκων»

Αμέσως μετά την επίθεση η ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Υγείας και του βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλου, είναι μια ακόμα φασιστική ενέργεια των θρασύδειλων τραμπούκων. Τα στελέχη και οι βουλευτές μας δεν τρομοκρατούνται ούτε εκφοβίζονται. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο ισχυρή από τις επιθέσεις τους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Βαρτζόπουλος Ρουβίκωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ