Στις 18:30 αναμένεται η ειδική πτήση της Aegean μέσω της οποίας θα γίνει ο επαναπατρισμός των Ελλήνων από το Άμπου Ντάμπι.
Η πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων προγραμματίστηκε από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για κατοικίδια και ιδιοκτήτες. Είχε αρχικά προγραμματιστεί για προχθές, Δευτέρα, αλλά αναβλήθηκε λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη Μέση Ανατολή, καθώς εκείνη την ώρα ένα drone χτύπησε κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι.
Τα περισσότερα κατοικίδια θα ταξιδέψουν μέσα στην καμπίνα
Στην πτήση βρίσκονται συνολικά 100 άτομα με 47 κατοικίδια, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, τα 44, θα φιλοξενηθούν στην καμπίνα, κάτι που δεν συνηθίζεται λόγω του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου το οποίο είναι πέντε κατοικίδια.
Η ειδική πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων από το Άμπου Ντάμπι, αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας περίπου στις 6.30 σήμερα το απόγευμα.