Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι του Βίκου για τραυματισμένη 67χρονη αλλοδαπή πεζοπόρο - iefimerida.gr

Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι του Βίκου για τραυματισμένη 67χρονη αλλοδαπή πεζοπόρο

διάσωση
© EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι του Βίκου, όπου 67χρονη αλλοδαπή πεζοπόρος τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤΝews, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι όταν η γυναίκα υπέστη τραυματισμό σε δύσβατο σημείο της διαδρομής.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες από την 5η ΕΜΑΚ, την 5η ΕΜΟΔΕ και το 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ιωαννίνων, οι οποίοι επιχειρούν για την προσέγγισή της και τη μεταφορά της σε ασφαλές σημείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ