Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε πτήση από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη, λόγω ενός 25χρονου επιβάτη.
Συγκεκριμένα, ο 25χρονος άναψε ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους και αρνήθηκε να το σβήσει, παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις του πληρώματος.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άνδρας φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ η στάση του έγινε επιθετική, καθώς δεν συμμορφωνόταν με τις οδηγίες των εργαζομένων της πτήσης.
Το πλήρωμα ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές για το περιστατικό, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Αστυνομία. Μετά την άφιξη του αεροσκάφους, ο 25χρονος συνελήφθη για διατάραξη της τάξης.
Παρά το επεισόδιο, η πτήση πραγματοποιήθηκε κανονικά, ενώ ο επιβάτης βρέθηκε αντιμέτωπος με τις προβλεπόμενες συνέπειες.