Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο Τατόι -Δύο τραυματίες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο Τατόι -Δύο τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

Πτώση αεροσκάφους στο Τατόι
Φωτογραφία: iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε στο Τατόι λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Το συμβάν συνέβη μέσα στο αεροδρόμιο του Τατοΐου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη φάση της απογείωσης έσπασε το ριναίο σκέλος του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να βγει εκτός διαδρόμου και να υποστεί ζημιές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα δύο μέλη του πληρώματος, δύο χειριστές, μεταφέρονται τραυματισμένοι με ασθενοφόρο στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό έχει αναλάβει η Πολεμική Αεροπορία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Οι δύο πιλότοι έχουν τις αισθήσεις τους, λένε πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας

Πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρουν πως οι δύο πιλότοι έχουν τις αισθήσεις του και υποβάλλονται σε εξετάσεις. Όπως τονίζουν, προέχει η υγεία τους και μετά οι συνθήκες του ατυχήματος.

Εικόνες και βίντεο από το σημείο:

Φωτογραφία: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Φωτογραφία: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Φωτογραφία: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Φωτογραφία: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ