Ένοχος ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του γιου του -Του επιβλήθηκαν τρεις μήνες με αναστολή και πρόστιμο 5.500 εύρω - iefimerida.gr

Ένοχος ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του γιου του -Του επιβλήθηκαν τρεις μήνες με αναστολή και πρόστιμο 5.500 εύρω

σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
© Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένοχο έκρινε το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο τον 46χρονο τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, για εξύβριση και όλως ελαφρά σωματική βλάβη που προκάλεσε στον ανήλικο γιο του στις 4/11.

Μάλιστα, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 5.500 ευρώ με τριετή αναστολή. Παράλληλα, το δικαστήριο ακολουθώντας την σχετική εισαγγελική πρόταση τον έκρινε αθώο για άλλες πράξεις σωματικών βλαβών που έχουν καταγγελθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κατέθεσε ο 14χρονος στις Αρχές -«Έλεγε ότι η μητέρα μου με έχει κάνει κ@@@παιδο»

Η έδρα ανέγνωσε την κατάθεση του 14χρονου που έδωσε στην Αστυνομία.
«Όταν τελείωσα το σχολείο πήγα στη γιαγιά μου να αλλάξω τσάντα και μετά πήγα από το σπίτι του πατέρα μου. Δεν μου έδωσε να φάω μετά από λίγο τον άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο με την διευθύντρια για τις απουσίες μου.

Όταν έκλεισε το τηλέφωνο του είπα ότι δεν έχει την επιμέλεια μου. Με έσπρωχνε και δεν με άφηνε πήγα στο δωμάτιο μου ήρθε και μου πήρε το κινητό άρχισε να με βρίζει με έσπρωξε με κόλλησε στη βιβλιοθήκη μου έλεγε να κάτσω στο κρεβάτι. Μου έριξε σφαλιάρα. Ήρθε από πάνω μου και με έβριζε. Έλεγε ότι η μητέρα μου με έχει κάνει κ@@@παιδο», ανέφερε ο ανήλικος στην κατάθεσή του.

«Δεν ήθελε να πηγαίνει στον μπαμπά του», κατέθεσε η μητέρα του 14χρονου

Η μητέρα του 14χρονου, η οποία προχώρησε στην καταγγελία, υποστήριξε ότι ο τενόρος είχε επιτεθεί και άλλη φορά στον γιο τους και γι'αυτό το λόγο ο ανήλικος της ζήτησε να απευθυνθεί στις Αρχές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το παιδί μου είπε ότι του επιτέθηκε και τον χτύπησε, κατεβήκαμε στη τουαλέτα γιατί ήμουν στη δουλειά και είδα τα σημάδια. Μου είπε να τον πάω στην αστυνομία. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε, μου είχε ζητήσει την προηγούμενη φορά να μη γίνει τίποτα. Εγώ μέχρι προχθές προσπαθούσα τα προβλήματα να τα λύνουμε ήρεμα και ωραία. Δεν ήθελε να πήγαινε στον μπαμπά του και του έλεγα ότι πρέπει να είσαι και με την μαμά σου και με τον μπαμπά σου», ανέφερε στην κατάθεσή της.

«Του έδωσα ένα χαστούκι χάδι, τον τελευταίο καιρό βγάζει πολύ άσχημη συμπεριφορά», ισχυρίστηκε ο τενόρος

Ο κατηγορούμενος τενόρος στην απολογία του υποστήριξε πως ποτέ δεν έχει κακοποιήσει τα παιδιά του. Αναφορικά με το επεισόδιο ισχυρίστηκε πως ξεκίνησε καυγάς όταν ο 14χρονος άκουσε το τηλεφώνημα στο σχολείο και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει.

Τότε, όπως υποστήριξε ο τενόρος, πήρε από το παιδί το κινητό και του είπε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. «Με καταριόταν, έλεγε πράγματα που δεν τα έχω ξανά ακούσει στη ζωή μου. Ο αδερφός μου πήγε στο δωμάτιο να του πει να σταματήσει. Άρχισαν να μαλώνουν και πήγα να τους χωρίσω.

Του έδωσα ένα χαστούκι χάδι, δεν γύρισα να του αστράψω σφαλιάρα, δεν έχω χαστουκίσει ποτέ άνθρωπο στη ζωή μου. Τον έπιασα στα χέρια να τον ηρεμήσω. Χτυπιόταν μόνος του και προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Τον τελευταίο καιρό βγάζει πολύ άσχημη συμπεριφορά, προσπαθώ να τον ισορροπήσω. Προσπαθώ να βάλω όρια, γιατί το παιδί έχει ξεφύγει», κατέληξε στην απολογία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο πατέρας μου έδωσε μια σφαλιάρα στον αδερφό μου για να τον συμμορφώσει», είπε ο μεγαλύτερος γιος του τενόρου

Νωρίτερα ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο μεγαλύτερος γιος του, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πατέρας τους ποτέ δεν ήταν κακοποιητικός.

«Μετά από πολλαπλές βρισιές ο πατέρας μου, έδωσε μια σφαλιάρα στον αδερφό μου για να τον συμμορφώσει. Τον έπιασε και τον έβαλε να κάτσει στο κρεβάτι για να τον ηρεμήσει. Ίσως από αυτό να προκλήθηκαν τα σημάδια στα χέρια του. Ήμουν μπροστά, προσπαθούσα να τους συνεφέρω. Ο αδερφός μου έλεγε χυδαία πράγματα.

Δεν θυμάμαι ποτέ ο πατέρας μου να χτυπάει τον αδερφό μου. Ως μεγάλος αδερφός θα μου είχε αναφερθεί κάτι και σίγουρα θα το θυμόμουν», κατέθεσε ο 17χρονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τενόρος ξυλοδαρμός γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ