Ελευσίνα: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στον 22χρονο που παραδόθηκε για την επίθεση με μαχαίρι σε 32χρονο - iefimerida.gr

Ελευσίνα: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στον 22χρονο που παραδόθηκε για την επίθεση με μαχαίρι σε 32χρονο

Βριλήσσια
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΛΙΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Λία Κοντοπούλου

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία διώκεται ο 22χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές για τη δολοφονική επίθεση στην Ελευσίνα με θύμα έναν 32χρονο.

Επιπλέον, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία/οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο νεαρός φέρεται να είναι μέλος νεοναζιστικής οργάνωσης και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης παραπέμφθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί.

Ως συνεργός του φέρεται ένας 18χρονος που πριν από λίγο παραδόθηκε και αυτός στις αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελευσίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ