Προσοχή: Επανήλθε η ελεγχόμενη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη -Τι είναι η νέα λειτουργία Scan & Pay | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Προσοχή: Επανήλθε η ελεγχόμενη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη -Τι είναι η νέα λειτουργία Scan & Pay

Ελεγχόμενη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λειτουργία τέθηκε ξανά από χθες το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης «THESi» του δήμου Θεσσαλονίκη.

Το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης για τη Θεσσαλονίκη είχε παύσει να λειτουργεί από τις αρχές Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του δεύτερου lockdown. Σκοπός της απόφασης -η οποία αφορούσε μόνο τις θέσεις επισκεπτών, με τη λευκή διαγράμμιση, και όχι αυτές των κατοίκων, με τη μπλε διαγράμμιση- ήταν να δοθεί κίνητρο στους πολίτες να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους, ώστε να μην παρατηρείται συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Εκπρόσωπος του δήμου Θεσσαλονίκης, επιβεβαίωσε στο iefimerida.gr, ότι ήδη από χθες, 21 Ιανουαρίου 2021, το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης επανήλθε στην κανονική του λειτουργία σε ό,τι αφορά τις λευκές θέσεις επισκεπτών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελεγχόμενη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη: Το «φρέσκο» Scan & Pay

Ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο μεταξύ, χθες «εγκαινίασε» και ένα νέο τρόπο στάθμευσης στις ελεγχόμενες θέσεις. Πρόκειται για το Scan & Pay, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη και εύκολη στάθμευση και πληρωμή, σκανάροντας έναν κωδικό QR (βρίσκεται στην πινακίδα Scan & Pay) ή μεταβαίνοντας στο thessaloniki.parkpal.gr/pay.

Το δεύτερο βήμα είναι η μεταφορά στη σελίδα όπου συμπληρώνεται ο αριθμός κυκλοφορίας και η επιθυμητή διάρκεια στάθμευσης. Ο τομέας είναι ήδη συμπληρωμένος μέσω του κωδικού QR. Αμέσως μετά ο οδηγός συμπληρώνει το email του και λαμβάνει βεβαίωση μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, που γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το νέο τρόπο στάθμευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης σε αυτόν τον σύνδεσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ