Εντυπωσιακές εικόνες άφησε πίσω της η σημερινή κακοκαιρία στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, με τον ουρανό να καλύπτεται από πυκνά, σκοτεινά σύννεφα και τους κεραυνούς να φωτίζουν τον θεσσαλικό κάμπο.
Η κακοκαιρία έγινε αισθητή σε αρκετές περιοχές, μεταμορφώνοντας μέσα σε λίγα λεπτά το καλοκαιρινό τοπίο. Πάνω από τα χρυσαφένια χωράφια τα σύννεφα παρουσίασαν εντυπωσιακούς σχηματισμούς, ενώ οι ηλεκτρικές εκκενώσεις δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα επιβλητικό σκηνικό.
Μία από τις χαρακτηριστικότερες στιγμές κατέγραψε με τον φακό του ο Γιώργος Κουτσοκέρας για το onlarissa.gr. Στη φωτογραφία, ένα τεράστιο σκοτεινό νέφος απλώνεται πάνω από τον κάμπο, την ώρα που ένας κεραυνός πέφτει στον ορίζοντα, αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο την ένταση του καιρικού φαινομένου.
Δείτε φωτογραφίες: