Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, πέρασε τις πόρτες της Ευελπίδων η Δήμητρα Ματσούκα η οποία συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση.
Η ηθοποιός οδηγείται στον Εισαγγελέα. Η Δήμητρα Ματσούκα φορά μάσκα και με ένα δερμάτινο έχει καλύψει τις χειροπέδες.
Η Δήμητρα Ματσούκα συνελήφθη, το βράδυ της Τετάρτης καθώς κινούνταν με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έτρεχε με 97χλμ την ώρα σε περιοχή της Βουλιαγμένης που το όριο ήταν 50χλμ.
Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η Δήμητρα Ματσούκα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες, καθώς είχαν αφαιρεθεί πριν από λίγες ημέρες, στις 16 Νοεμβρίου, για παράνομη στάθμευση σε κίτρινη διαγράμμιση. Επίσης, στο αλκοτέστ που έγινε στη Δήμητρα Ματσούκα διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και έτσι κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.
Η πρώτη δήλωση της Δήμητρας Ματσούκα
Μιλώντας για το συμβάν, η Δήμητρα Ματσούκα, σύμφωνα με «Το Πρωινό», ανέφερε ότι Τις πινακίδες τις πήραν Κυριακή. Γύρισε με ταξί στο σπίτι, κι άφησε το αυτοκίνητο εκεί παρκαρισμένο. Είχε ρεπό Δευτέρα, Τρίτη από το θέατρο, οπότε πήγε χθες στο σημείο μετά το θέατρο, πήρε το αυτοκίνητό της, για να το πάει από το θέατρο μέχρι το σπίτι.
Σχετικά με την αφαίρεση διπλώματος Αναφορικά με το δίπλωμα, η κυρία Ματσούκα ανέφερε πως το δίπλωμά της δεν τής είχε αφαιρεθεί, αλλά είχε κρατηθεί για παράβαση πάρκινγκ, που είχε κάνει αρχές Σεπτεμβρίου. Είπε συγκεκριμένα ότι «δεν είχα προλάβει να το παραλάβω, δεν το είχα μαζί μου, αλλά ήταν σε ισχύ».
Όπως τόνισε, δεν κρύβεται και θα αντιμετωπίσει τις κυρώσεις που προβλέπει ο ΚΟΚ.