Έδεσσα: Νεκρός 41χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ - iefimerida.gr

Έδεσσα: Νεκρός 41χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Νάξος
Φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 41χρονος άνδρας σε χωριό της Έδεσσας, όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 09:30 στο χωριό Αγία Φωτεινή, όταν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην περιοχή για να βοηθήσει τον ξάδερφό του σε γεωργικές εργασίες.

Κάποια στιγμή -και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- το τρακτέρ του ανετράπη σε αγροτικό δρόμο και τον καταπλάκωσε. Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα που απεγκλώβισαν τον 41χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το tweet της Πυροσβεστικής για το δυστύχημα στην Έδεσσα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έδεσσα νεκρός τρακτέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ