Δύο νεκροί κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού, μέσα σε λίγες ώρες -Ήταν τοξικομανείς, δεν σχετίζονταν μεταξύ τους - iefimerida.gr

Δύο νεκροί κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού, μέσα σε λίγες ώρες -Ήταν τοξικομανείς, δεν σχετίζονταν μεταξύ τους

Φυλακές Κορυδαλλού
Φυλακές Κορυδαλλού / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΚΑΤΙΑ ΝΙΑΚΑΡΗ
Κάτια Νιάκαρη

Δύο θάνατοι κρατουμένων καταγράφηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο περιπτώσεις είναι στην Β πτέρυγα, έναν 49χρονο και έναν 43χρονο. Ο πρώτος θάνατος καταγράφηκε το πρωί του Σαββάτου, στις 6:50, ενώ ο δεύτερος κρατούμενος από το Μπαγκλαντές κατέληξε λίγες ώρες αργότερα, στις 11:30.

Τοξικομανείς οι δύο νεκροί κρατούμενοι -Ήταν σε διαφορετικά κελιά, δεν σχετίζονταν μεταξύ τους

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τοξικομανείς που τους χορηγούσαν μεθαδόνη, οι οποίοι ήταν σε διαφορετικά κελιά και δεν σχετίζονταν μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στα κελιά δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, με το οικείο ΑΤ να ενεργεί την προανάκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ