Υπό δρακόντεια μέτρα έφτασαν στην Ευελπίδων οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη.
Η δίκη είχε διακοπεί μετά από αίτημα της πλευράς των κατηγορουμένων. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για έναν 44χρονο και για έναν 48χρονο.
Η δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό
Τον περασμένο Ιούλιο, σε ένα πολυσύχναστο σημείο, ο δολοφόνος είχε σκοτώσει εν ψυχρώ το θύμα, την ώρα που πάρκαρε ανυποψίαστο το αυτοκίνητο.
Το iefimerida.gr είχε φέρει στο φως βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία:
Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο του άτυχου τοπογράφου, τη στιγμή που εκείνος προσπαθεί να το παρκάρει. Δίπλα από το παράθυρο του αυτοκινήτου σταματάει η μηχανή του εκτελεστή. Εκείνη τη στιγμή, ο δολοφόνος αρχίζει να πυροβολεί ασταμάτητα τον τοπογράφο ώσπου πέφτει νεκρός.
Ο εκτελεστής, με τρομερή ψυχραιμία, προσπαθεί στη συνέχεια να ακινητοποιήσει τη μηχανή του, πηγαίνει ακόμα πιο κοντά στο παράθυρο του θύματος και πυροβολεί ξανά. Ο άτυχος τοπογράφος δέχτηκε τουλάχιστον 15 σφαίρες.