Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: «Της είχε εγκαταστήσει GPS, το αντιλήφθηκε μετά» -Συγκλονίζει η μητέρα της - iefimerida.gr

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: «Της είχε εγκαταστήσει GPS, το αντιλήφθηκε μετά» -Συγκλονίζει η μητέρα της

Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα μιλάει στα ΜΜΕ
Ένταση μεταξύ εισαγγελέα και της μητέρας της Κυριακής Γρίβα / Φωτογραφία: intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συνεχείς εντάσεις και αντεγκλήσεις συνεχίστηκε η κατάθεση της μητέρας της Κυριακής Γρίβα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η Δέσποινα Καλλέα ανέφερε στην κατάθεσή της ότι ο 40χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας παρακολουθούσε με GPS την κόρη της.

  • Εισαγγελέας: Σε τι ενέργειες προβήκατε όταν μάθατε τι γινόταν; Είπατε ότι μια φορά το μήνα κακοποιούσε το παιδί σας.
  • Συνήγορος μητέρας: Η ερώτηση είναι παράνομη! Δεν δικάζεται η μάνα!
  • Εισαγγελέας: Τι συζητήσεις κάνατε και για ποιον λόγο ο κατηγορούμενος το έκανε αυτό επανειλημμένα; Γιατί δεν ήταν καλά ψυχολογικά; Τη ζήλευε;
  • Μάρτυρας: Τη ζήλευε. Της έλεγε τι να φορέσει, τι να πει.
  • Εισαγγελέας: Τι προηγείτο όταν τη χτυπούσε.
  • Μάρτυρας: Ασήμαντες αφορμές. Όπως ότι της μίλησε κάποιος στο δρόμο... Είχε ζήλια, χειριστικότητα, τη διεκδικούσε ολοκληρωτικά. Έλεγε ότι «εσύ είσαι δικιά μου, δεν ανήκεις σε κανέναν άλλο».
  • Εισαγγελέας: Ο κατηγορούμενος πώς αντιδρούσε;
  • Μάρτυρας: Πάντα ερχόταν κάτω από το σπίτι, χτύπαγε τα κουδούνια, απειλούσε, φώναζε, έλεγε ότι θα τη σκοτώσει και θα αυτοκτονήσει.
  • Εισαγγελέας: Είχατε αντιληφθεί κάποιο πρόβλημα, ότι δεν είχε αντίληψη ή ειρμό;
  • Μάρτυρας: Ας μου επιτραπεί η έκφραση «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»...
  • Εισαγγελέας: Είχατε καταλάβει ψυχολογικά προβλήματα; Σας είπε ποτέ η Κυριακή ότι έχει θέματα;
  • Μάρτυρας: Η μόνη συζήτηση που είχαμε... Τι να πω... Ήταν έξω τελείως από αυτά που ήξερε. Ρωτάω γιατί ένα παιδί που έχει μεγαλώσει τόσο με αγάπη... Την προσέγγισε το διαφορετικό, γι' αυτό προσκολλήθηκε, αγάπησε αυτόν τον άνθρωπο και αυτός το ανταπέδωσε με πέντε μαχαιριές! Το καταλαβαίνετε; Πέντε μαχαιριές! Την παρακολουθούσε δύο μέρες! Μία μέρα πριν τη δολοφονία πήγα στο σπίτι της με την αδερφή της, και της πήγαμε κουζινικά, μαξιλάρια για να φτιάξει το καινούργιο της σπίτι. Και μου είπε «μαμά, έχω την εντύπωση ότι τον είδα τριγύρω», της λέω είσαι σίγουρη; Της είχε εγκαταστήσει GPS, το αντιλήφθηκε μετά... Σαν μάνα, σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας ζητάω να μου παραδώσετε τα ρούχα του παιδιού μου, τα ματωμένα, και το κινητό της. Θέλω τα πράγματά της... Αν μπορείτε να κάνετε κάτι από τη θέση που είστε, γιατί τα χρειάζομαι».

Παρατηρήσεις εισαγγελέα στη μητέρα της Κυριακής Γρίβα

Νωρίτερα, οι δικηγόροι της οικογένειας Γρίβα ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με την έδρα, όταν η εισαγγελέας ζήτησε από τη μητέρα της Κυριακής Γρίβα να είναι πιο ευγενική. Προκλήθηκε ένταση, με τον δικηγόρο να μιλά για «κράτος-δολοφόνο» και το δικαστήριο να διακόπτει τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά.

  • Εισαγγελέας: Είχε πάει η Κυριακή ποτέ μαζί με τον κατηγορούμενο σε ψυχιατρείο;
  • Μάρτυρας: Ναι, μία φορά.
  • Εισαγγελέας: Άρα, ξέρατε... Για πείτε μου...
  • Μάρτυρας: Ακούστε, κυρία μου...
  • Εισαγγελέας: Δεν είμαι η κυρία σας, να είστε πιο ευγενική.
  • Συνήγορος: Μια στιγμή, επιτίθεται η εισαγγελέας στη μάνα του θύματος και τη λέει αγενή;

Η δίκη διεκόπη για τις 8 Ιουλίου μετά από νέα ένταση μεταξύ της μητέρας της Κυριακής Γρίβα με μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ δολοφονία δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ