Τα δραματικά λεπτά της διάσωσης του 4χρονου στην Ανάβυσσο -Το έβγαλε αμέσως ναυαγοσώστης από την πισίνα, βοήθησαν ιατροί - iefimerida.gr

Τα δραματικά λεπτά της διάσωσης του 4χρονου στην Ανάβυσσο -Το έβγαλε αμέσως ναυαγοσώστης από την πισίνα, βοήθησαν ιατροί

Φωτογραφία Unsplash
Φωτογραφία αρχείου: Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται διασωληνωμένο 4χρονο αγόρι που παραλίγο να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί, το οποίο είναι από την Αυστραλία, διέφυγε της προσοχής των γονέων του και έπεσε στην πισίνα.

Αμέσως βούτηξε ναυαγοσώστης, ο οποίος και το έβγαλε από το νερό. Στο ξενοδοχείο υπήρχε και ένα ζευγάρι ιατρών, που έσπευσε να βοηθήσει το παιδί, το οποίο είχε τις αισθήσεις του.

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του «Αγία Σοφία» το 4χρονο αγόρι

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το 4χρονο αγόρι στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο πατέρας του παιδιού και ο ναυαγοσώστης βρίσκονται στο Τμήμα Ασφάλειας Σαρωνίδας, προκειμένου να καταθέσουν και να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Για την υπόθεση ενημερώθηκε και εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ