Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Ρόδο λόγω διαρροής αερίου που εντοπίστηκε στις εγκαταστάσεις ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην περιοχή της Αφάντου.
Σύμφωνα με την rodiaki, στο σημείο έσπευσαν οχήματα και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος στην περιοχή, το προσωπικό και τους πελάτες - τουρίστες του ξενοδοχείου.
Ρόδος: Υπό πλήρη έλεγχο η κατάσταση μετά την διαρροή αερίου
Έτσι, λίγο μετά τις 7 το πρωί, τα στελέχη της Π.Υ Ρόδου έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο την κατάσταση, απομόνωσαν την εστία διαρροής αερίου και εφάρμοσαν ότι προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις για την ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού, των επισκεπτών και των εγκαταστάσεων.
Σημειώνεται ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό διαρροής αερίου που καταγράφεται σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ρόδου μέσα σε λίγες μέρες, γεγονός που προκαλεί ανησυχία τόσο στις αρμόδιες αρχές, όσο και στους ιδιώτες που χρησιμοποιούν δεξαμενές αερίου, αναφορικά με την ασφάλεια της λειτουργία αυτών των μονάδων.