Διαρρήκτες μπήκαν σε ψητοπωλείο στη Ρόδο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου -Τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας [βίντεο] - iefimerida.gr

Διαρρήκτες μπήκαν σε ψητοπωλείο στη Ρόδο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου -Τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας [βίντεο]

Οι διαρρήκτες σε ψητοπωλείο στη Ρόδο
Οι διαρρήκτες σε ψητοπωλείο στη Ρόδο, εν δράσει / Φωτογραφία: Glomex
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ένα ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στη Ρόδο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και το ανακάλυψε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, οι δράστες έσπασαν ένα μεταλλικό τμήμα της πόρτας και με τα χέρια καταφέρνουν να το λυγίσουν, έπειτα μπήκαν από το μικρό άνοιγμα στο εσωτερικό του καταστήματος.

Πάντως, παρότι φορούσαν κουκούλες, δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Στη συνέχεια, μ' ένα άλμα πέρασαν τον πάγκο και κατευθύνθηκαν προς την ταμειακή μηχανή, κάνοντας το μαγαζί φύλλο και φτερό.

«Μου το έκαναν 15 Αυγούστου αυτό και τώρα περιμένω από Δευτέρα να φτιάξω την πόρτα. Τους συγκεκριμένους τους έχω δει και σε άλλα βίντεο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου στον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε το βίντεο με τη δράση των διαρρηκτών, όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος διάρρηξη ψητοπωλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ