Διαμαρτυρία των εργαζομένων στο Notos στην Ομόνοια για το οριστικό λουκέτο στο πολυκατάστημα [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία των εργαζομένων στο Notos στην Ομόνοια για το οριστικό λουκέτο στο πολυκατάστημα [εικόνες]

Διαμαρτυρία Notos Ομόνοια λουκέτο
Διαμαρτυρία των εργαζομένων στο Notos στην Ομόνοια για το οριστικό λουκέτο στο πολυκατάστημα - ΙΝΤΙΜΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 31 Αυγούστου 2026 κλείνει οριστικά το ιστορικό πολυκατάστημα Notos (πρώην Notos Galleries) στην Ομόνοια, αφήνοντας στον αέρα τους σχεδόν 300 εργαζόμενους.

Σήμερα, στην είσοδο του πολυκαταστήματος, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και από τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, εναντίον των απολύσεων του προσωπικού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, οι συνδικαλιστές αναφέρουν ότι «η εργοδοσία θέλει να πετάξει περίπου 300 εργαζόμενους στο δρόμο με ψίχουλα αποζημίωσης».

Διαμαρτυρία στο Notos στην Ομόνοια για το οριστικό λουκέτο στο πολυκατάστημα – ΙΝΤΙΜΕ
Διαμαρτυρία στο Notos στην Ομόνοια για το οριστικό λουκέτο στο πολυκατάστημα – ΙΝΤΙΜΕ
Διαμαρτυρία στο Notos στην Ομόνοια για το οριστικό λουκέτο στο πολυκατάστημα –ΙΝΤΙΜΕ
Διαμαρτυρία στο Notos στην Ομόνοια για το οριστικό λουκέτο στο πολυκατάστημα –ΙΝΤΙΜΕ
Διαμαρτυρία στο Notos στην Ομόνοια για το οριστικό λουκέτο στο πολυκατάστημα –ΙΝΤΙΜΕ
Διαμαρτυρία στο Notos στην Ομόνοια για το οριστικό λουκέτο στο πολυκατάστημα –ΙΝΤΙΜΕ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πολυκατάστημα θα κλείσει οριστικά στις 31 Αυγούστου, μετά από απόφαση των ιδιοκτητών του κτηρίου, να μην ανανεώσουν τη μισθωτική σύμβαση, η οποία έληξε στις 31/12/2024.

Όπως τονίζεται, η δραστηριότητα των πολυκαταστημάτων Notos στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και την Καλαμάτα, καθώς και του ηλεκτρονικού καταστήματος notos.gr, συνεχίζεται κανονικά.

Τι θα γίνει με τους υπαλλήλους

Όπως αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσήτης, «αυτή η αναγκαστική εξέλιξη είναι πολύ δυσάρεστη για όλη τη μεγάλη οικογένεια της Notos», η οποία εκφράζει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και το καταναλωτικό κοινό, για τη διαχρονική εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, καθ' όλη τη διάρκεια της μακράς ιστορίας του καταστήματος.

«Η εταιρεία βρίσκεται σε επικοινωνία με το σωματείο των εργαζομένων με σκοπό τη διαμόρφωση του κατάλληλου προγράμματος για τη μείωση των συνεπειών αυτής της εξέλιξης» τονίζει η διοίκηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τους επόμενους μήνες η notoscom θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη των εργαζομένων και στην ομαλή ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων στο κατάστημα της Αιόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Notos Galleries λουκέτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ