Βρέθηκαν 145 ευρώ στην τσέπη του Μαζωνάκη όταν μεταφέρθηκε νεκρός στο «Ελπίς», λέει ο Μιχάλης Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ - iefimerida.gr

Βρέθηκαν 145 ευρώ στην τσέπη του Μαζωνάκη όταν μεταφέρθηκε νεκρός στο «Ελπίς», λέει ο Μιχάλης Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ

Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης / Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο κ. Γιαννάκος υποστηρίζει ότι στην τσέπη του τραγουδιστή βρέθηκαν 145 ευρώ, θέτοντας σειρά ερωτημάτων σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις, που, σύμφωνα με τον ίδιο, είχαν προηγηθεί για τη θεραπεία πλασμαφαίρεσης στην οποία υποβλήθηκε στο ιατρείο της Καρνεάδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δήλωση του Μιχάλη Γιαννάκου για τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Ο Μαζωνάκης έφθασε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ νεκρός πολύ ώρα. Η συμμορία κομπογιαννιτών με τις πράξεις και τις παραλείψεις τον οδήγησαν στο θάνατο.

Ευθύνη έχουν όλοι όσοι εμπλέκονται στο εν λόγω κοτετσοσφαγείο της Καρνεάδου. Ο Μαζωνάκης έφθασε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ νεκρός πολύ ώρα.

Εκεί μεταξύ διασωστών και των εργαζόμενων στα επείγοντα συντάχθηκε πρωτόκολλο παραλαβής προσωπικών αντικειμένων.

Ο Μαζωνάκης πάνω του είχε δύο πενηντάευρα , ένα εικοσάευρω, τρία πεντάευρω και μερικά κέρματα. Σύνολο περί τα 145 ευρώ. Μην μου πείτε ότι πήγε να κάνει πλασμαφαίρεση με 145 ευρώ ή θα πλήρωνε το τσουχτερό κόστος 6.000 ευρώ ή έστω 3.000 ευρώ με τραπεζική κάρτα και απόδειξη; Δεν το πιστεύουμε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικά την ώρα που οι ίδιοι αεριτζήδες κομπογιαννίτες παραδέχονται ότι θα επεδίωκαν να τον στριμώξουν για να πληρώσει αυτά τα χρήματα καθ ότι είχε αντιρρήσεις.

Θα πρέπει λοιπόν να το ερευνήσουν οι εισαγγελικές αρχές και εάν αποδειχθεί πέραν της καταδίκης να επιστρέψουν αυτά τα χρήματα στην οικογένεια για ουσιαστικούς και σημειολογικούς λόγους. Δεν είναι δυνατόν να έχουν πληρωθεί αδρά για πράξεις που τον οδήγησαν στο θάνατο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ