Αναστάτωση στη Βουλή: Λιποθύμησε η Μαρία Αθανασίου της Ελληνικής Λύσης - iefimerida.gr

Αναστάτωση στη Βουλή: Λιποθύμησε η Μαρία Αθανασίου της Ελληνικής Λύσης

Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Μαρία Αθανασίου
Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Μαρία Αθανασίου / Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείται το εργασιακό νομοσχέδιο, εξαιτίας λιποθυμικού επεισοδίου που υπέστη η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Μαρία Αθανασίου.

Η βουλευτής μόλις είχε ολοκληρώσει την ομιλία της στην Ολομέλεια και είχε επιστρέψει στο έδρανό της, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Εκείνη την ώρα στο βήμα είχε ανεβεί ο Δημήτρης Τζανακόπουλος της Νέας Αριστεράς.

Βουλή: Γιατρός προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στη Μαρία Αθανασίου

Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως, ζήτησε αμέσως να φωνάξουν τον γιατρό, που έσπευσε και της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Η Ολομέλεια αποφάσισε να διακόψει για απόψε τη συνεδρίαση και να συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Βασίλης Βιλιάρδος ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει αύριο στις 09:00 το πρωί προκειμένου να ολοκληρωθεί η συζήτηση του νομοσχεδίου και στις 10:00 να διεξαχθεί η προγραμματισμένη ονομαστική ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ