Βορίζια: «Δεν είναι ο άντρας μου στο βίντεο», λέει η αδελφή του Φανούρη Καργάκη για τη σύλληψη του συζύγου της - iefimerida.gr

Βορίζια: «Δεν είναι ο άντρας μου στο βίντεο», λέει η αδελφή του Φανούρη Καργάκη για τη σύλληψη του συζύγου της

Η στιγμή που ο γαμπρός του Φανούρη Καργάκη πυροβολεί με καλάσνικοφ
Η στιγμή που ο γαμπρός του Φανούρη Καργάκη πυροβολεί με καλάσνικοφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία τελείως διαφορετική εικόνα παρουσιάζει η αδελφή του Φανούρη Καργάκη για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο εμφανίζεται ο σύζυγός της να πυροβολεί στο μακελειό στα Βορίζια.

«Δεν είναι ο άντρας μου αυτός που φαίνεται στο βίντεο» δήλωσε στην εκπομπή του Mega «Live News» η σύζυγος του 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 56χρονης Ευαγγελίας στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διάλογος δημοσιογράφου με τη σύζυγο του 43χρονου και αδελφή του Φανούρη Καργάκη

  • Δημοσιογράφος: Έχει βγει ένα βίντεο που τον δείχνει να πυροβολεί.
  • Σύζυγος: Φαίνεται να είναι αυτός; Ποιος φαίνεται;
  • Δημοσιογράφος: Εγώ σε ρωτάω. Εσύ είσαι η γυναίκα του, ξέρεις καλύτερα από μένα.
  • Σύζυγος: Όχι, δεν είναι ο άντρας μου. Ο άντρας μου είχε πέσει κάτω και μόλις σταμάτησαν οι πυροβολισμοί έτρεξε να πάει να σώσει τον αδελφό μου. Αυτό θα πω μόνο.

«Θα μιλήσω όταν θα είμαι καλά, όλα είναι άδικα»

Στη συνέχεια, η αδελφή του Φανούρη Καργάκη σημείωσε ότι επιφυλάσσεται να μιλήσει όταν έρθει η ώρα και επιμένει ότι η σύλληψη του συζύγου της είναι άδικη, καθώς δεν είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται να πυροβολεί με καλάσνικοφ από ψηλά.

«Θα μιλήσω όταν θα είμαι καλά. Έχω τον πόνο μου, έχω τη στεναχώρια μου. Όλα είναι άδικα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος, που συνελήφθη για κατοχή όπλων, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, την ώρα που σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενώ συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας που εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πήρε το αμάξι και πήγε στο χωριό», λέει ξάδελφος του 43χρονου

Παράλληλα, ξάδελφος του 43χρονου περιέγραψε στην ίδια εκπομπή τι έγινε όταν έμαθε για τα πυρά που δέχτηκε ο Φανούρης Καργάκης:

«Κάποιος είπε πως ο Φανούρης κάτι έχει, και κάνει ένας ξάδελφός μου να φύγει με το αμάξι και του φώναζα "πού πας; Πού πας;" και παίρνει το αμάξι και πήγε στο χωριό και τον έπαιρνε τον Φανούρη τηλέφωνο. Δεν το σήκωνε και μέσω τηλεφώνου μαθαίνουμε ότι ο Φανούρης είναι τραυματισμένος, μαθαίνω εγώ».

Η σπηλιά με τα όπλα

Το Live News εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από τη σπηλιά με τα όπλα που έκρυβε ο γαμπρός του 39χρονου Φανούρη, δίπλα από τη στάνη του, όπου αστυνομικοί εντόπισαν κυνηγετική καραμπίνα, ένα πυροβόλο όπλο και πολλά φυσίγγια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όπλα μπορεί να έχουν, αλλά όχι ότι θα τα… δηλαδή έχουν τα όπλα και θα σκοτώσουν, θα κάνουν, θα δείξουν. Αυτό είναι κάποιο έθιμο, το οποίο υπήρχε και υπάρχει το έθιμο αυτό, αλλά είναι λάθος. Τα όπλα δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου. Καθόλου, γιατί στα νεύρα πάνω γίνονται ''παιχνίδια'' τα οποία είναι λάθος», λέει ο κουμπάρος του 43χρονου.

Πατέρας πέντε παιδιών ο 43χρονος -«Οικογενειάρχης και βιοπαλαιστής»

Ως έναν «οικογενειάρχη» και «βιοπαλαιστή» περιγράφουν συγγενείς τον 43χρονο πατέρα πέντε παιδιών, που ασχολείται με τα πρόβατα.

«Οικογενειάρχης άνθρωπος είναι. Εγώ ξέρω ότι ασχολείται με τα πρόβατα. Ξέρω ότι είναι βιοπαλαιστής. Έχει τη γυναίκα του. Έχει τα κοπελάκια του. Γυρίζει στον κάμπο και βλέπει τα πρόβατα στον κάμπο με τη βέργα και τα κοπελάκια του… Δηλαδή, είναι βιοπαλαιστές άνθρωποι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εικόνα του να κρατά καλάσνικοφ και να ρίχνει κατά ριπάς σοκάρει ακόμα και τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι πάντως κρατούν τις επιφυλάξεις τους για το αν είναι πράγματι εκείνος.

«Κοπελιά δεν πιστεύω, αλλά από εκεί και πέρα όμως… Δεν κατέχω. Δεν ήμουν εκεί για να πω ότι ήρθε. Αλλά δεν πιστεύω να το έκανε το πράγμα αυτό. Κατάλαβες; Κατέχω ότι είναι οικογενειάρχης. Έχει πολλά κοπέλια. Πέντε, έξι κοπέλια έχει. Κι είναι οικογενειάρχης και παλεύει, γιατί άμα έχεις πρόβατα ξέρεις τι θα πει πάλη, δηλαδή αγώνας στα πρόβατα. Έτσι όπως είναι τώρα αυτός, δεν περνά από το μυαλό να κάνει κάτι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ