Στο προσκήνιο ήρθε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο, σε βάρος μαθήτριας Γυμνασίου.
Σύμφωνα με το gegonotanews, η ανήλικη πήγαινε επανειλημμένα στο σχολείο με εμφανή σημάδια κακοποίησης και παραμέλησης, όπως μελανιές, σημάδια από καύση τσιγάρου και τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της, τα οποία δικαιολογούσε κάθε φορά ως «ατυχήματα» από απροσεξία.
Το τελευταίο όμως περιστατικό δεν μπορούσε πλέον να αποκρυβεί, καθώς οι μώλωπες ήταν εκτεταμένοι και ορατοί ακόμη και με γυμνό μάτι.
Οι καθηγητές, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενημέρωσαν αμέσως την Εισαγγελία Ανηλίκων Βόλου καθώς και την Αστυνομία.
Η αποκάλυψη της μαθήτριας για την κακοποίηση εκείνης και της αδελφής της από τον πατέρα τους
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κορίτσι ομολόγησε στους καθηγητές του ότι οι μώλωπες που είχε στα χέρια της ήταν από χτυπήματα που της προκάλεσε ο πατέρας της, ενώ η επίσης ανήλικη αδελφή της μέσα σε διάστημα 6 μηνών είχε σπασμένο χέρι τρεις φορές.
Οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελία Ανηλίκων και την Αστυνομία.
Έντονα στοιχεία για παραμέληση των δύο κοριτσιών -Η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι επειδή ήταν θύμα βίας
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στη φάση της δικαστικής διερεύνησης, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες όπου κι αν υπάρχουν και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών, καθώς υπάρχουν και έντονα στοιχεία παραμέλησης.
Το παιδί, μιλώντας στον σύμβουλο σχολικής ζωής και στον ψυχολόγο του σχολείου, φέρεται να είπε ότι η μητέρα έφυγε από το σπίτι, διότι και εκείνη ήταν θύμα της βίας του πατέρα.