Αυτό είναι το παραπεμπτικό που εμφάνισε ως «άλλοθι» ο γιατρός στον ανακριτή για να δείξει ότι άργησε να μάθει για τον Μαζωνάκη - iefimerida.gr

Αυτό είναι το παραπεμπτικό που εμφάνισε ως «άλλοθι» ο γιατρός στον ανακριτή για να δείξει ότι άργησε να μάθει για τον Μαζωνάκη

Το παραπεμπτικό που εμφάνισε ως άλλοθι ο γιατρός
Το παραπεμπτικό που εμφάνισε ως «άλλοθι» ο γιατρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντοκουμέντο που εμφάνισε ως «άλλοθι» ο γιατρός, για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ότι πληροφορήθηκε μετά τις 16:00 για το περιστατικό με τον Γιώργο Μαζωνάκη, παρουσιάζει το iefimerida.

Πρόκειται για ένα παραπεμπτικό εξετάσεων σε ασθενή, μέσω ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, το οποίο αναγράφει ως ώρα έκδοσης 16:05:57. Ο προφυλακισμένος γιατρός ισχυρίζεται ότι εκείνη την ώρα στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου εξέταζε τον συγκεκριμένο ασθενή και λίγα λεπτά αργότερα, στις 16:15, ειδοποιήθηκε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έπαθε ανακοπή κατά τη θεραπεία πλασμαφαίρεσης και έσπευσε να βοηθήσει.

Προς επίρρωσιν του ισχυρισμού του ο γιατρός πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισης τον συγκεκριμένο ασθενή, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει στον ανακριτή, ενώ έχει παραδώσει και το συγκεκριμένο παραστατικό.

Το παραπεμπτικό-«άλλοθι» του γιατρού

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ