Πύργος: 30χρονη πήρε την αστυνομία και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει - iefimerida.gr

Πύργος: 30χρονη πήρε την αστυνομία και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

ΑΤ Πύργου
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Α.Τ. Πύργου για προστατευτική φύλαξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο Ηλείας.

Μια 30χρονη γυναίκα επικοινώνησε με το «100», δηλώνοντας ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με το patrisnews, η άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ και του Α.Τ. Πύργου ήταν καθοριστική.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και επιχείρησαν ψύχραιμα να την προσεγγίσουν και να αποτρέψουν οποιαδήποτε επικίνδυνη ενέργεια.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Α.Τ. Πύργου, όπου θα παραμείνει προσωρινά σε προστατευτική φύλαξη, μέχρι να εκδοθεί εισαγγελική εντολή για την ψυχιατρική της εξέταση.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, η 30χρονη έχει ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πύργος αστυνομία 30χρονη Πύργος Ηλείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ