Πρωτοφανές περιστατικό στην Αργυρούπολη: Αστυνομικός μετέφερε άνδρα σε σπίτι και του απέσπασε 40.000 ευρώ - iefimerida.gr

Πρωτοφανές περιστατικό στην Αργυρούπολη: Αστυνομικός μετέφερε άνδρα σε σπίτι και του απέσπασε 40.000 ευρώ

αστυνομικος κοιταζει περιπολικο
Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστές έναν αστυνομικό και έναν ακόμη άνδρα εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί έξω από κατάστημα στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο αστυνομικός οδήγησε τον άνδρα σε διαμέρισμα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες. Πράγματι, ο αστυνομικός -που είχε μαζί του και ένα ακόμη άτομο- εντόπισε ποσότητα κάνναβης. Ωστόσο, ο άνδρας είχε στην κατοχή του και 40.000 ευρώ, χρηματικό ποσό το οποίο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, πήρε ο αστυνομικός μαζί με τον συνεργό του.

Οταν το θύμα ξεπέρασε το αρχικό σοκ, περιέγραψε στις αστυνομικές αρχές τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στο σπίτι του, τονίζοντας ότι ο συνάδελφός τους απέσπασε τα χρήματα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ ο αστυνομικός έχει συλληφθεί. Πλέον απομένει να διαλευκανθεί εάν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν, αλλά και εάν το θύμα κατείχε νόμιμα το χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ