Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο για ακόμη μια φορά ο γνωστός ηθοποιός δεν θα παραστεί καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
H δίκη βρίσκεται στο στάδιο των αναγνωστέων εγγράφων και έχει ξεκινήσει ήδη η ανάγνωση των καταγγελιών που έχουν γίνει στο πειθαρχικό του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη:
Δυστυχώς και σήμερα ο κύριος Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση να είναι στο ακροατήριο. Είναι η δεύτερη ημέρα που έχει προβλήματα υγείας. Δεν κινδυνεύει η ζωή του. Πιστεύω από την επόμενη συνεδρίαση θα είναι κοντά μας προκειμένου να είναι παρών και να δώσει τη μάχη του, όπως τη δίνει εδώ και χρόνια, για να αποδείξει την αθωότητά του. Όταν είσαι άρρωστος και μάλιστα σε κατάσταση να μην μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι η ψυχολογία δεν μπορεί να είναι καλή. Από εκεί και πέρα αυτό που στεναχώρησε πάρα πολύ τον κύριο Φιλιππίδη είναι ότι δυστυχώς χθες έγινε αυτό που περιμέναμε. Έφεραν μια ένορκη κατάθεση μιας γυναίκας η οποία καταγγέλλει βιασμό μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Μια κατάπτυστη καταγγελία που πήγε στα σκουπίδια της εισαγγελίας. Έφεραν ένορκη κατάθεση με το ίδιο περιεχόμενο και μάλιστα την διέρρευσαν στα κανάλια [...]. Αυτό τον αναστάτωσε γιατί αντιλαμβάνεστε ότι πλέον χρησιμοποιούνται μέσα τα οποία δεν αντιμετωπίζονται. Η κυρία αυτή που έκανε την καταγγελία θα μηνυθεί για ψευδορκία και θα το πάμε μέχρι το τέλος».