Απαγόρευση κυκλοφορίας σε 4 περιοχές της ΠΕ Κιλκίς - iefimerida.gr

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε 4 περιοχές της ΠΕ Κιλκίς

Πυροσβέστης σε φωτιά
Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων καθώς και κάθε τύπου τροχοφόρων ως μέτρο πρόληψης πυρκαγιάς ισχύει και σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας απαγορεύεται η διέλευση, παραμονή και κυκλοφορία πεζών και οχημάτων σε τέσσερις περιοχές της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, από τις 7:30 το πρωί της Τετάρτης 9 Ιουλίου έως και τις 7:30 το πρωί της Παρασκευής 11 Ιουλίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς: Οι περιοχές που ισχύει η απαγόρευση

Οι περιοχές στις οποίες ισχύει η απαγόρευση είναι : λόφος Ηρώων της πόλης του Κιλκίς, περιοχή αναδασώσεων Μεταλλικού, λόφος Αγίου Γεωργίου Κιλκίς και δημοτικό αλσύλλιο Αξιούπολης.

Συνιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή των πολιτών στην αυστηρή τήρηση της απόφασης, το άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο για οποιοιδήποτε λόγο καθώς και η άμεση ειδοποίηση του κέντρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199 σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά.

Όπως ανακοίνωσε το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κιλκίς τις επόμενες δύο ημέρες προβλέπονται στην ΠΕ Κιλκίς εξαιρετικά δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιλκίς απαγόρευση κυκλοφορίας φωτιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ