Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα ο 42χρονος φερόμενος μαστροπός, που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, βιασμούς και διακίνηση ναρκωτικών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έβρισκε ευάλωτες νεαρές γυναίκες, κάποιες εξ αυτών μάλιστα ήταν και ανήλικες, και τάζοντάς τους χρήματα και φήμη τις εξωθούσε στην πορνεία.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, εξανάγκαζε τα θύματά του σε χρήση ναρκωτικών, τις εκβίαζε και τις απειλούσε στη προσπάθειά τους να ξεμπλέξουν από το κύκλωμα.
«Με χτύπαγε και μου έλεγε πιες κοκαΐνη με άσχημο τρόπο», ανέφερε θύμα του 42χρονου
«Γνωρίζω ότι έχουν επικοινωνήσει κι άλλες κοπέλες με τη ΓΑΔΑ και έχουν γίνει κι άλλες καταγγελίες, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ θετικό γιατί οι κοπέλες σταματούν να φοβούνται. Πάθαινα κρίσεις πανικού, μέχρι και σήμερα παθαίνω, αν ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει την δύναμη που έλεγε, προφανώς θα έλεγα τα πάντα στους δικούς μου και θα είχα προλάβει πολλά» υποστήριξε θύμα του μαστροπού και συνέχισε λέγοντας:
«Εγώ δεν είχα τη δύναμη και φοβόμουν κιόλας γιατί μου λέει αν πας και κάνεις αυτό θα κάνω κακό στην οικογένειά σου, θα κάνω κακό στην μητέρα σου. Με χτύπαγε και μου έλεγε πιες κοκαΐνη με άσχημο τρόπο να με πιέζει και να με ταλαιπωρεί πάρα πολύ. 16 με 17 χρονών παιδί δε νομίζω όταν ένας άνθρωπος 30-32 χρονών έρχεται και ξαφνικά σου καταστρέφει όλη τη ζωή τι θα πεις;».
Για αντιφάσεις στις καταθέσεις κάνει λόγο ο δικηγόρος του 42χρονου -«Δεν εξέδιδε καμία απολύτως κοπέλα»
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε ο δικηγόρος του 42χρονου, Δημήτρης Αγγελάκος, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν αντιφάσεις στις καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.
«Έχουν δοθεί κάποιες μαρτυρικές καταθέσεις στην αστυνομία και στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Αυτές οι καταθέσεις δεν συμβαδίζουν επί το πλείστον με αυτά που ακούγονται στον δημόσιο λόγο. Αυτές τις αντιφάσεις αλλά και τις αντιφάσεις με την πραγματικότητα του κατηγορουμένου θα τις εκθέσουμε στην κυρία ανακρίτρια», είπε αρχικά ο κ. Αγγελάκος και πρόσθεσε:
«Δεν εξέδιδε καμία απολύτως κοπέλα. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ούτε καν στο κατηγορητήριο, που του αποδίδεται σήμερα κανένα αδίκημα που να σχετίζεται με ανήλικο».
Όσον αφορά την εταιρεία παραγωγής ταινιών για ενήλικες που αναφέρεται ότι είχε ο 42χρονος ο δικηγόρος του είπε ότι συστάθηκε τον Μάιο του 2021.
Δημογλίδου: Μία κοπέλα ήρθε σε μας και φτάσαμε στις υπόλοιπες
Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, είπε ότι μία κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία και στη συνέχεια οι Αρχές έφτασαν στις υπόλοιπες.
«Εμείς δεν είδαμε οργανωμένα να έρχονται οργανωμένα κοπέλες όλες μαζί να καταγγέλλουν έναν άνθρωπο. Σε εμάς ήρθε μια κοπέλα και προσπαθήσαμε από την κοπέλα να βρούμε τα στοιχεία των υπόλοιπων. Η αστυνομία έφθασε στις κοπέλες», ανέφερε η κ. Δημογλίδου.