Άλιμος: Συνελήφθη 33χρονος καταζητούμενος στη Βρετανία - iefimerida.gr

Άλιμος: Συνελήφθη 33χρονος καταζητούμενος στη Βρετανία

αστυνομικοί ΔΙΑΣ σε μηχανή
Φωτογραφία αρχείου: INTIMENEWS / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη τα ξημερώματα στον Αλιμο, ένας 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για την έκδοσή του στην Βρετανία.

Ο 33χρονος είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα της κλοπής και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 33χρονος κατηγορείται ότι το 2016 αφαίρεσε από τραπεζικό ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου χρηματικό ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου λιρών Αγγλίας που προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και το μετέφερε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Επιπλέον για να διαφύγει της σύλληψής του, λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα προστασίας δηλώνοντας ψευδή στοιχεία ταυτότητας και επιδεικνύοντας πλαστό διαβατήριο Αρχών Μεξικού όπου είχε επικολλήσει τη φωτογραφία του.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα εντός της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κινητά τηλέφωνα,
  • τάμπλετ καθώς και
  • τα χρηματικά ποσά των 1.400 ευρώ και των 300 λιρών Αγγλίας.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ