Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στα πρώτα δευτερόλεπτα από το χτύπημα ανεμοστρόβιλου σε παραλιακό κατάστημα της Αλεξανδρούπολης.
Ειδικότερα, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το e-evros.gr, οι πελάτες έτρεχαν τρομαγμένοι να κρυφτούν κάτω από τραπέζια και τον πάγκο του μπαρ, καταγράφοντας τη φρίκη των πρώτων στιγμών.
Η κάμερα του καταστήματος κατέγραψε τα τρομακτικά δευτερόλεπτα που αναστάτωσαν τους θαμώνες. Οι άνεμοι που έπληξαν τον Νομό Έβρου ξεπέρασαν τα 150 χλμ/ώρα, προκαλώντας σοβαρές ζημιές: ξεριζωμένα δέντρα, αναποδογυρισμένες βάρκες και σκάφη στο λιμάνι, καθώς και κολώνες φωτισμού που παρασύρθηκαν από την ορμή του ανέμου. Το φαινόμενο άφησε πίσω του εικόνες καταστροφής και έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.
Δείτε βίντεο από την Αλεξανδρούπολη:
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο