Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα του 3χρονου αγοριού που πέθανε από ασιτία - iefimerida.gr

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα του 3χρονου αγοριού που πέθανε από ασιτία

δικαστήριο Αλεξανδρούπολη
Φωτογραφία: my-evros.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέα κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης η 23χρονη μητέρα του παιδιού που έχασε τη ζωή του από ασιτία.

Σε βάρος της έχει απαγγελθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως, με ενδεχόμενο δόλο.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, ο τρίχρονος είχε μεταφερθεί νεκρός στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί, όντας εμφανώς σκελετωμένο, είχε περάσει μια περίοδο ακραίου υποσιτισμού, με αποτέλεσμα να καταλήξει. Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το παιδί κατέληξε κατά προσέγγιση ένα 24ωρο πριν από τη μεταφορά του στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για πολυοργανική ανεπάρκεια από σοβαρό υποσιτισμό και οι πληροφορίες, για τριήμερο κλείδωμα του παιδιού σε δωμάτιο χωρίς τροφή και νερό.

Η οργή της γειτονιάς για τον θάνατο του μικρού αγοριού μετατράπηκε σε πράξη αυτοδικίας. Το σπίτι της οικογένειας βρέθηκε στο στόχαστρο από αγνώστους έχοντας υποστεί καταστροφές, με σπασμένα τζάμια και κατεστραμμένα έπιπλα, ενώ άγνωστοι επιτέθηκαν στον παππού του 3χρονου. Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ