Αλεπού «εισέβαλε» στο Μέγαρο Μαξίμου -Πέρασε... βόλτα και από το Προεδρικό Μέγαρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Αλεπού «εισέβαλε» στο Μέγαρο Μαξίμου -Πέρασε... βόλτα και από το Προεδρικό Μέγαρο [βίντεο]

αλεπού Μαξίμου
Mια αλεπού στο... Μέγαρο Μαξίμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν ασυνήθιστο επισκέπτη κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μια... αλεπού μπήκε στον προαύλιο χώρο του κτιρίου, προκαλώντας την έκπληξη των φρουρών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πριν από την καταγραφή της από τις κάμερες του Μεγάρου Μαξίμου, η αλεπού είχε περάσει από το Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνέχεια άρχισε να κατευθύνεται προς τον Εθνικό Κήπο, όπου χάθηκαν τα ίχνη της.

Το περιστατικό δεν είναι μοναδικό. Πρόσφατα, αρκετές αλεπούδες έχουν εμφανιστεί στον αστικό ιστό, όπως στη Νέα Σμύρνη και το Κορωπί, ενώ τον περασμένο μήνα μία αλεπού εθεάθη κοντά στον «Ευαγγελισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλεπού Μέγαρο Μαξίμου Ηρώδου Αττικού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ