Θρίλερ με «ακυβέρνητo» λεωφορείο στη Λ. Βουλιαγμένης -Διένυσε 150 μέτρα, ξήλωσε κολώνες και πινακίδες [εικόνες, βίντεο] - iefimerida.gr

Θρίλερ με «ακυβέρνητo» λεωφορείο στη Λ. Βουλιαγμένης -Διένυσε 150 μέτρα, ξήλωσε κολώνες και πινακίδες [εικόνες, βίντεο]

Λεωφορείο σπασμενο τζαμι
Λεωφορείο χωρίς χειρόφρενο στον παράδρομο της Βουλιαγμένης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλίγο τραγωδία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το βράδυ της Τετάρτης, με ένα διπλό λεωφορείο, χωρίς επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αργυρούπολη- Σαρωνίδα.

Παραλίγο τραγωδία με λεωφορείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε για προσωπική του ανάγκη, χωρίς να βάλει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να ξεκινήσει μόνο του και να διανύσει περίπου 150 μέτρα, στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «ακυβέρνητο» λεωφορείο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε κολώνες φωτισμού και πινακίδες κυκλοφορίας, έγδαρε την περίφραξη του κτιριακού συγκροτήματος ΑμεΑ και ευτυχώς σταμάτησε πριν βγει στη λεωφόρο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το «ακυβέρνητο» λεωφορείο από σταθερή κάμερα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ