Αισιόδοξο μήνυμα από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ για την κατάσταση με τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αφού ο Παναγιώτης Αρκουμανέας έκανε γνωστό πως αρχίζει να παρατηρείται μείωση κρουσμάτων στο σύνολο της χώρας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Αρκουμανέας πρόσθεσε πως «από την επόμενη εβδομάδα η μείωση θα είναι αρκετά μεγάλη. «Βασικός παράγοντας είναι να δούμε ότι πέφτουν οι διασωληνωμένοι. Προφανώς το δεύτερο κύμα ήταν πιο σφοδρό, γιατί τώρα μπαίνουμε στο χειμώνα ενώ πέρυσι ήμασταν στην άνοιξη και πηγαίναμε σιγά προς το καλοκαίρι», σημείωσε ο κύριος Αρκουμανέας.
«Η Αττική πηγαίνει καλά. Στη Θεσσαλονίκη βλέπουμε μια σταδιακή μείωση από την σταθεροποίηση που είχαμε» ανέφερε.
- Όλες οι ειδήσεις
- Κορωνοϊός: Πρώτη αεροδιακομιδή ασθενών από τη Β. Ελλάδα στην Αθήνα -Μεταφέρονται 3 άτομα με C-130
- Ο γρίφος για το άνοιγμα των σχολείων -Οι σκέψεις για δημοτικά, γυμνάσια-λύκεια και η σύντμηση των διακοπών των Χριστουγέννων
- Επίδομα 400 ευρώ: Πώς θα το λάβουν οι μακροχρόνια άνεργοι -Τα στοιχεία «SOS» και οι προϋποθέσεις
- Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα συγκλονιστικά πρωτοσέλιδα της «Equipe» και της «Liberation» -«Ο Θεός πέθανε»