Τροχαίο στην Αχαΐα: Νεκρός 32χρονος που προσπάθησε να αποφύγει αγριογούρουνο -Ήταν πρόεδρος κοινότητας - iefimerida.gr

Τροχαίο στην Αχαΐα: Νεκρός 32χρονος που προσπάθησε να αποφύγει αγριογούρουνο -Ήταν πρόεδρος κοινότητας

O 32χρονος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο
O 32χρονος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο/flamis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Παλιάμπελα Αχαΐας, όταν μοτοσυκλετιστής προσπάθησε να αποφύγει εμπόδιο που βρέθηκε μπροστά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν 32χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, στην προσπάθειά του να αποφύγει εμπόδιο που βρέθηκε μπροστά του, πιθανότατα αγριογούρουνο.

Τροχαίο στην Αχαΐα: Η μηχανή του 32χρονου εξετράπη της πορείας του

Η μηχανή του 32χρονου εξετράπη της πορείας του και ο άνδρας έχασε τη ζωή του από τη σύγκρουση που ακολούθησε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν ο πρόεδρος της κοινότητας Παλιάμπελων, Στέφανος Κοτρώτσος και ήταν πατέρας δύο ανήλικων αγοριών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο αγριογούρουνο Αχαία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ