Kατέθεσαν μήνυση για βανδαλισμούς στα τρακτέρ τους οι αγρότες-ιδιοκτήτες τους - iefimerida.gr

Kατέθεσαν μήνυση για βανδαλισμούς στα τρακτέρ τους οι αγρότες-ιδιοκτήτες τους

Οι δύο αγρότες που κατέθεσαν μήνυση για τους βανδαλισμούς στα τρακτέρ
Οι δύο αγρότες που κατέθεσαν μήνυση για τους βανδαλισμούς στα τρακτέρ τους / Φωτογραφία: larissanet
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας δύο αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση για βανδαλισμούς στα τρακτέρ τους.

Πρόκειται για τους Αντώνη Μπατρακούλη και Θοδωρή Παπακωστούλη, που συμμετείχαν στην επιτροπή που συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την περασμένη Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι δύο αγρότες αιτήθηκαν να λάβουν βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα που προκάλεσαν φθορές στα τρακτέρ τους, κάτι που είχε κάνει την περασμένη Παρασκευή η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου της Νίκαιας μέσω έγγραφης αναφοράς, έχοντας καταδικάσει τους βανδαλισμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήρθαμε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας για να καταθέσουμε μήνυση και να ζητήσουμε από τον κύριο εισαγγελέα το υλικό της κάμερας, γιατί είμαστε άμεσα θιγόμενοι, ώστε να δούμε ποιοι βανδάλισαν τα τρακτέρ μας», είπε αρχικά ο κ. Παπακωστούλης, με τον κ. Μπατρακούλη να απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ότι δεν κινήθηκαν νομικά νωρίτερα:

«Την Παρασκευή που ήρθαμε εδώ πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων πως ήταν εδώ ο Σωκράτης Αλειφτήρας, ο οποίος δεν δέχτηκε να πάει πάνω μαζί μας, λέγοντας πως εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι… που εμείς είμαστε οι άμεσα εμπλεκόμενοι, καθώς βανδάλισαν τα τρακτέρ μας. Νιώθουμε απογοήτευση γι' αυτό που συνέβη από ανθρώπους με πολύ μικρό και στενό μυαλό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ