Άγριος ξυλοδαρμός σε χωριό του Ηρακλείου: Τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν σε 17χρονο - iefimerida.gr

Άγριος ξυλοδαρμός σε χωριό του Ηρακλείου: Τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν σε 17χρονο

Ασθενοφόρο
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα μίας άγριας επίθεσης έπεσε ένας 17χρονος σε χωριό του Ηρακλείου κινητοποιώντας τις αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν σε χωριό του δήμου Γόρτυνας τρία αγόρια ηλικίας 16, 15 και 14 χρονών συναντιούνται σε στενό σοκάκι με έναν 17χρονο.

Πώς έγινε το περιστατικό στο Ηράκλειο

Εκεί όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έκανε ο 17χρονος μαζί με τον πατέρα του στις αρχές ξεκίνησε ένας καυγάς. Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τα τρία αγόρια να αρχίσουν να χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές τον 17χρονο προκαλώντας του τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα και στη συνέχεια να τρέπονται σε φυγή.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και να συλλαμβάνουν τον 16χρονο και τον 15χρονο με τους κηδεμόνες τους για παραμέληση ανηλίκου. Την ίδια ώρα αναζητείται ο 14χρονος μαζί με τους γονείς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο άγριος ξυλοδαρμός 17χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ